Win kaarten voor Construction Workers Farewell Party in 013! Win kaarten voor Construction Workers Farewell Party in 013!

Zwaai de bouwvakkers uit met Goose, Tom Barman en Moke

, Robin Geurts,

Win kaarten voor Construction Workers Farewell Party in 013!

Zwaai de bouwvakkers uit met Goose, Tom Barman en Moke

Robin Geurts, ,

3VOOR12/Tilburg mag 3x2 kaartjes weggeven voor de Construction Workers Farewell Party, op zondag 9 september in 013. Wil jij samen met Goose, Moke, Relax, Bradley's Circus en AnumberOne de bouwvakkers uitzwaaien en bedanken voor de facelift die ze 013 hebben gegeven? Daar hoef je niet veel voor te doen...

Zwaai de bouwvakkers uit met Goose, Tom Barman en Moke

Een feestje op zondag 9 september in de pas verbouwde 013 om afscheid te nemen van de bouwvakkers? Met Goose, Relax, Moke, Melomanics, Nailpin en Tom Barman? Waar ook lokale helden Denvis & The Real Deal, Bradley's Circus, Woordlooiers, AnumberOne en Woody & Paul langskomen? Ja, daar wil jij natuurlijk heen! 3VOOR12/Tilburg heeft 3x2 plekken op de gastenlijst om weg te geven en daarvoor hoef je bizar weinig te doen. Stuur simpelweg een mailtje naar winnen@3voor12tilburg.nl en vertel ons daarin welke band, die op de Construction Workers Farewell Party speelt, je op je eigen feestje zou willen laten spelen en waarom. De drie beste inzendingen krijgen van ons twee kaartjes voor het spektakel, dus stuur snel in! De prijsvraag loopt tot woensdag 5 september, 23:57 uur. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg