Donderdag: Bier zuipen en ballen gooien tijdens Heavy Metal Bowlen Donderdag: Bier zuipen en ballen gooien tijdens Heavy Metal Bowlen

DJ Patchman Spandex Marco zorgt voor entertainment op de bowlingbaan

, 3VOOR12/Tilburg,

Donderdag: Bier zuipen en ballen gooien tijdens Heavy Metal Bowlen

DJ Patchman Spandex Marco zorgt voor entertainment op de bowlingbaan

3VOOR12/Tilburg, ,

Bier zuipen en kegels omgooien, terwijl je luistert naar heavy metal. Dat kon donderdag in Bowlingcentrum Dolfijn. Naarmate het bier rijkelijk vloeit en de kegeltjes moeizamer omvallen, blijft de schade beperkt en het plezier overeind. Niet in de laatste plaats dankzij dj Patchman Spandex Marco, die als Gunther look-a-like zorgt voor het entertainment gehalte op de bowlingbaan. Een fotoverslag.

DJ Patchman Spandex Marco zorgt voor entertainment op de bowlingbaan

Bier zuipen en kegels omgooien, terwijl je luistert naar heavy metal. Dat kon donderdag in Bowlingcentrum Dolfijn. Naarmate het bier rijkelijk vloeit en de kegeltjes moeizamer omvallen, blijft de schade beperkt en het plezier overeind. Niet in de laatste plaats dankzij dj Patchman Spandex Marco, die als Gunther look-a-like zorgt voor het entertainment gehalte op de bowlingbaan. 3VOOR12/Tilburg fotograaf Rob Funcken maakte tussen het bier, gitaar en de bowlinggeweld door een fotoverslag.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg