Inschrijving Richting Noordplein gestart

Plek op hoofdpodium Noord Bruist festival te winnen

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Ook dit jaar valt er weer een plek op het hoofdpodium van Noord Bruist Festival te winnnen voor aanstormend talent uit Rotterdam. In twee voorrondes wordt er gestreden om deze plek op het festival, dat plaatsvindt in het weekend van 23 augustus.

Muzikanten en/of bands, waarvan één van de leden in Rotterdam Noord woont, kunnen zich inschrijven via de website. Van elke voorronde gaat er 1 act door naar de finale, die plaatsvinds tijdens de eerste dag van het Noord Bruist festival. Wie dáár de publieksprijs wint, gaat zondag naar het hoofdpodium!

Ben jij muzikant, heb je talent en/of heb je een band en woont één van de leden in Rotterdam Noord? Dan zijn we dus op zoek naar jou! Wil jij op het hoofdpodium staan van Noord Bruist Festival? Schrijf je dan nu in voor de talentenjacht Richting Noordplein!

In twee voorrondes wordt gestreden om een plek op het Noord Bruist Festival, dat op 23 en 24 augustus plaatsvindt op het Noordplein.

Van elke voorronde gaat er 1 act door naar een spannende finale, die plaatsvindt tijdens de eerste dag van het Noord Bruist Festival. Wie dáár de publieksprijs wint, gaat zondag naar het hoofdpodium!

Inschrijven kan via het formulier, welke hier te vinden is.