Programma Motel Mozaique compleet

Orlando, Goose en Rina Mushonga toegevoegd aan line-up

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Met de komst van Goose (BE), Terribly Overrated Youngsters (DE), Drenge (GB), Public Service Broadcasting (GB), Rina Mushonga (NL) en Orlando (NL) is het programma van Motel Mozaïque compleet. Tijdens het festival op 5 en 6 april treden ook Woodkid & Orchestra, Laura Mvula, The Veils, Daughter, Jaga Jazzist & Sinfonia Rotterdam, AlunaGeorge, John Grant, Retro Stefson en tientallen andere acts op. Daarnaast is volop werk van diverse theatermakers en kunstenaars te bewonderen. Het tijdschema is te vinden op de website. Voor het festival zijn nog dagtickets en passe-partouts beschikbaar.

Op 5 en 6 april 2013 vindt de 13e editie van het Motel Mozaïque Festival plaats. Het programma bestaat uit een mix van alternatieve popmuziek, tot de verbeelding sprekende kunst en indringend theater. Met dit jaar veel nieuwe, jonge acts die in de periode rond Motel Mozaïque hun debuutalbum uitbrengen: Woodkid, Daughter, Laura Mvula, AlunaGeorge, Jacco Gardner, Wild Belle, Lapalux, inc. en Mister & Mississippi onder anderen. Daarnaast prijken ook namen op het affiche van artiesten die al wat langer meegaan, zoals The Veils, Jaga Jazzist, José James, John Grant en Torre Florim (De Staat) & Roos Rebergen (Roosbeef). Overdag krijgen festivalbezoekers op Plaza Mozaïque op het Schouwburpgplein een divers programma voorgeschoteld en kunnen zij met routes mee over daken, door bouwputten en naar de haven.

Tijdschema online
Het tijdschema van het Motel Mozaïque 2013 Festival staat online (onder voorbehoud van wijzigingen).

Dagtickets en passe-partouts
Behalve passe-partouts biedt Motel Mozaïque nu ook de mogelijkheid om dagkaarten voor het festival te kopen. De volgende tickets zijn via de online ticketshop van Motel Mozaïque verkrijgbaar:

Passe-partout 5 & 6 april € 65
Dagkaart vrijdag 5 april € 37,50 (programma tussen 16:00 en 04:00)
Dagkaart zaterdag 6 april € 45 (programma tussen 11:00 en 04:00)
Slaapproject 5 OF 6 april € 25 (inc. ontbijt)

Kijk voor meer informatie over het Motel Mozaïque 2013 Festival op www.motelmozaique.nl

Motel Mozaïque is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl