Kejje dat nie horen dan met Wolf in Loveland

Wolf in Loveland bijt het spits af

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Naast het recenseren van concerten, interviews en achtergrondverhalen vonden we dat het tijd was voor iets nieuws bij 3voor12 zuid-holland. Onder de noemer 'Keije dat nie horen dan' filmen we artiesten uit de regio op toffe locaties. De eerste editie is opgenomen met Wolf in Loveland op een dak ergens in Rotterdam. Donderdag 14 maart presenteert Wolf in Loveland hun debuutplaat in de Unie.

Wolf in Loveland - Tattoos from 3voor12 zuid-holland on Vimeo.

Wolf In Loveland. Zo tegenstrijdig als de bandnaam, zo harmonieus klinkt de folkpop en -rock van de Rotterdamse band. De zevenkoppige groep is opgetrokken rond de pas 20-jarige singer-songwriter Jan Minnaard, die de Zeeuwse Belofte en medio 2012 ook de Grote Prijs van Zuid-Holland (categorie singer-songwriter) op zijn naam schreef.

Wolf In Loveland dus, een collectief met bijzondere, verstilde thuisopnames, die op het podium een volle meeslepende uitvoering krijgen. Een collectief ook met knappe liedjes als Tattoos en Nothing At All die overal tot hun recht komen. Na twee collecties van thuis geproduceerde liedjes (Welcome To en Homegrown) presenteerd de uit Zeeland afkomstige Rotterdammer nu met zijn band het officiële debuutalbum.

Wolf In Loveland is:
Jan Minnaard - Gitaar, zang en songwriting
Bas van Holt - Gitaar, banjo en backings
Tim van der Burg - Gitaar en synthesizers
Ruben Trouborst - Basgitaar
Stijn DeSchuymer – Drums
Merel Moelker - Backings
Janine van Osta - Backings

Wolf in Loveland is via de volgende links te vinden:
Website:
Facebook
Bandcamp
Twitter
Soundcloud
Youtube