Project ROTTTERDAM stopt, Burgertrut blijft & te verwachten nieuwe locatie Roodkapje

Mark Bink ,

Na een periode van drie jaar eindigt per 1 februari 2013 het ROTTTERDAM project van Roodkapje op de Meent in Rotterdam. Maandelijks was er een nieuw aanbod te vinden bestaande uit tentoonstellingen, film screenings, Minishops, mode events, performances, Works in Progresses, lezingen, feestjes en wat op dat moment nog meer van belang was. Een broedplaats die in lijn ligt met de beleving van steden als Berlijn, Barcelona en Istanbul.

De BURGERTRUT van Roodkapje zal tot uiterlijk 1 juni 2013 aan de Meent verblijven. Met de slogan ‘Eat, drink and support art’ hebben bier en burgers gezorgd voor financiële ondersteuning van de programma’s van het project ROTTTERDAM. De BURGERTRUT verhuist na de Meent naar partner WORM waar ze samen heerlijke biologische vlees- en homemade veggie burgers blijven serveren for the sake of art!

Nieuwe Locatie Roodkapje

De nieuwe locatie voor het project ‘We are the World’ van Roodkapje is nog niet 100% zeker maar verwacht medio mei 2013 de opening. Een spannend project en locatie met een nieuwe visie op het beeldende kunst programma, een uitbreiding van ons muziekprogramma en een nieuwe drink- en eetgelegenheid onder de naam MagnetronBar, die reflecteert en reageert op de huidige ‘eerlijke, homemade en uit je eigen volkstuin’ marketingtendens.