Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Wantijfestival

In het Dordtse Wantijpark vindt komend weekend het jaarlijks terugkerende, gratis toegankelijke Wantijfestival plaats, met op zaterdag Wantijpop en op zondag Rainbowpark. Met op Wantijpop onder andere Vive la Fête, Peter Pan Speedrock, Zwart Licht en The Hot Stewards en op Rainbowpark onder meer Chef's Special, Yakki Famirie, Sabrina Starke en Amariszi belooft dit een bijzonder muzikaal weekend te worden. Voor ieder wat wils, met verschillende podia en een gezellige, zomerse sfeer; Een aanrader.  

Zaterdag 11 juni en zondag 12 juni, Wantijpark Dordrecht, gratis

 

Golden Boy & The Better Offs

Voor de betere gitaarbands moet je zaterdag in Exit zijn. Golden Boy uit Noorwegen zal het publiek laten stuiteren met hun powerpunkpop. The Better Offs maken de avond af met een overweldigend gitaargeluid, gecombineerd met een piepende synthesizer.

Zaterdag 11 juni, Exit, €7,--

 

The Ragtime Wranglers & guests en The Kik

Voor iedereen die dit weekend niet op een festivalweide is te vinden, is de zondagavond van Rotown een goed alternatief. The Ragtime Wranglers presenteren hun album '15 Smoking Tracks' en nemen voor de gelegenheid gastartiesten mee waaronder Benjamin Herman. Dave von Raven (bekend van The Madd) komt ook langs met zijn nieuwe band The Kik. Nostalgie alom!

Zondag 12 juni, Rotown, €10,--