Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Can I Kick It?

Deze eerste 'all female' editie van hiphopavond Can I Kick It draait om uiteraard vrouwelijke MC's. Denk hierbij aan namen als La Melodia en Rosa Ana en all new live hiphop band Re:Freshed.

Vrijdag 8 april, Grounds, 4,- euro

Flip Zeit: Neon Rainbows, Fata 'el Moustache' Morgana

De Flip Zeit feestjes kunnen je als oplettende Rotterdammer niet ontgaan zien. Deze donderdag is het weer zover met twee vette bands en ook nog dj's Bobby Modern en Kaus & Kosa.

Donderdag 7 april, Heidegger, 5,- euro

Blokhut Live: Tributor, Silver Dollar, Smalltown Nobodies en Hessa010

Podium Blokhut bestaat helaas niet meer, daarom worden er onder de noemer Blokhut Live op verschillende locaties concerten gehouden. Zaterdag zal het feestje in Baroeg zijn en kun je je oordoppen alvast klaarleggen voor een flinke avond rock!

Zaterdag 9 april, Baroeg, 12,- euro

Club 3voor12/Roterdam-Drechtsteden: Monsieur Dubois, Scarlet Mae

Het viel al niet te missen op onze site natuurlijk, maar zondag is het weer zover; een heuse clubavond! Gratis en voor niks kan je komen genieten van lokaal talent in Rotown. Dus geen geld voor Motel Mozaique? Je backup plan is zojuist geformuleerd.

Zondag 10 april, Rotown, gratis

Alles Mag Jam!

Heb je geen zin om alleen te kijken? Liever zelf spelen? Dat kan in de popcentrale. Onder begeleiding van Kim en Case weer een editie van de "alles mag, niks hoeft" Jam!

Zaterdag 10 april, Popcentrale, gratis