Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

5 JAAR 3VOOR12 ROTTERDAM

3voor12 Rotterdam bestaat 5 jaar en dat gaat vrijdag groots gevierd worden in WATT. Met acts als Face Tomorrow, Charlie Dée, The Bullfight, Anni K, TErRA, Daisy Cools, Mark Lotterman, Viper Cobra, The Loo, Bluefish Brothers, The New Media, Goslink en dj's Okkie, Lucky Dubs & Thelonious, Atiq en Deformer gaat het een fantastisch feest worden!

Vrijdag 7 mei, WATT

 

GOD IS AN ASTRONAUT

De sound van het instrumentale posrrock  trio uit Ierland, God Is An Astronaut, wordt wel omschreven als een combinatie van Sigur Ros en Mogwai. Explosief, maar tegelijkertijd ingetogen en poppy. Samen met landgenoten, The Butterfly Explosion, zal deze band zaterdag een enerverend optreden geven in de basement.

Zaterdag 8 mei, basement WATT

 

GROTE PRIJS VAN NEDERLAND KWARTFINALES

Dit weekend vinden de kwartfinales van de Grote Prijs van Nederland plaats in Exit. In de categorieën singer songwriter en rock/alternative strijden veelbelovende bands, zangers en zangeressen om een plek in de felbegeerde halve finale, die uiteindelijk moet gaan leiden naar bekendheid en roem.

Vrijdag 7 en zaterdag 8 mei, Exit

 

LITTLE WOMEN & CODARTS SHOWCASE

Little Women is afkomstig uit Brooklyn en maakt muziek die op het eerste gehoor jazzcore is te noemen. Als je echter beter luistert, hoor je invloeden zoals klassieke Chicago free jazz, rock, math, metal en noise. In de Codarts showcase laat een lichting nieuw talent horen wat er in de Codarts electrostudio allemaal is gecomponeerd.

Maandag 10 mei, Worm

 

 

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam