Grote Prijs van Nederland kwartfinale singer songwriters in Exit Grote Prijs van Nederland kwartfinale singer songwriters in Exit

Nog even geduld voor de uitslag..

, Tekst en foto's: Robert Tjalondo

Grote Prijs van Nederland kwartfinale singer songwriters in Exit

Nog even geduld voor de uitslag..

Tekst en foto's: Robert Tjalondo ,

Vrijdag 7 mei was poppodium Exit de locatie voor de eerste Singer/Songwriter kwartfinale van de De Grote Prijs van Nederland. Er worden in deze categorie 7 kwartfinales gehouden met in totaal 35 deelnemers waarvan er 12 zullen doordringen naar de halve finale. Van deze 12 zullen er vervolgens 6 de finale halen. De jury bestaat vanavond uit Ilana Goldstoff van De Harmonie Boekingen en Odilo Girod, zanger van Coparck en Chop Wood.

Nog even geduld voor de uitslag..

Vrijdag 7 mei was poppodium Exit de locatie voor de eerste Singer/Songwriter kwartfinale van de De Grote Prijs van Nederland. Er worden in deze categorie 7 kwartfinales gehouden met in totaal 35 deelnemers waarvan er 12 zullen doordringen tot de halve finales. Van deze 12 zullen er vervolgens 6 de finale halen. De jury bestaat vanavond uit Ilana Goldstoff van De Harmonie Boekingen en Odilo Girod, zanger van Coparck en Chop Wood.
Helaas zal vanavond niet bekend worden wie er doorgaan naar de halve finale, dit zal pas gebeuren nadat alle kwartfinales zijn gespeeld. Begin juli zal via de website van de GPVN, persberichten en nieuwsbrieven de halve finalisten bekend worden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam