Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

THE MAD TRIST

Deze band is momenteel werkelijk overal! Op tv, radio op de 3voor12 luisterpaal en nu ook in Rotown. Het album Pay The Piper wordt geproduceerd door Torre Florim van De Staat en dat hoor je duidelijk terug. De sound en zang heeft veel weg van Queens of the Stone Age. Ga deze band zien in de kleinere setting van Rotown, want voor je het weet zijn ze te groot en overal uitverkocht.

Donderdag 21 januari, Rotown

 

CONVOI EXCEPTIONEL presenteert WE GOT YA

Jullie weten vast nog wel dat toffe tourverslag van Convoi Exceptionel in New York? Nu kan het natuurlijk altijd toffer en de heren hebben hun eigen filmcrew meegenomen om een dvd te kunnen maken over dit avontuur. Vrijdag kun je terecht in één van de honderd beschikbare stoelen waarvoor je moet reserveren: info@convoiexceptional.nl

Vrijdag 22 januari, De Unie

 

TRIP TO DOVER

De Engels/Nederlandse electro rock band Trip to Dover komt naar Pijnacker. Voorafgaand aan de Amerikaanse tour is het eerst de beurt aan Nederland en Duitsland om los te gaan op de frisse muzikale mix van dancy beats, synthy licks en pure rock.

Zaterdag 23 januari, De Trucker Pijnacker

 

DJ VADIM

De uit Rusland afkomstige DJ Vadim toont zondag in Rotown zijn frisse kijk op hiphop met een liveset waarin oldskool gemixt wordt met reggae en (neo)soul. Tijdens deze 'Imaginashun Tour' wordt hij op de vocalen in het Engels, Frans en Spaans vergezeld door Pugs Atoms en Sabira Jade. Ook de Strange Fruit dj's Thelonious en Lucky Dubz zijn weer van de partij.

Zondag 24 januari, Rotown

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam