Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week hebben wij weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

TOCADO BENEFIET

Een paar weken geleden is Tocado baas Leen Steen bestolen door oplichters. Het ging om geld dat is bestemd voor allerlei mooie Tocado projecten. Vrijdag wordt in Exit een benefietconcert gehouden en niemand minder dan Harry Merry, Stöma en Mark Lotterman zullen op het podium staan. Dit is dus de kans om te genieten van fijne muziek en Tocado uit de brand te helpen!

Vrijdag 15 januari Exit

WE WERE PROMISED JETPACKS

Vorig jaar kwam het debuutalbum 'These Four Walls'  van We Were Promised Jetpacks uit en nu is de band eindelijk te zien in Rotterdam. De band maakt energieke indierock gecombineerd met hoekige postpunk, dit alles voorzien van aanstekelijke melodieën en een metershoge geluidsmuur.

Zaterdag 16 januari Rotown

MAX & THE CUTIES + A STARING SHEEP + SHORT SKIRTS

Voor maar vijf euro krijg je zomaar drie bands en dan ook nog de eerste officiele show van Max & The Cuties. Om het feest compleet te maken zijn de heren van A Staring Sheep er ook en met de brabantse gezelligheid van Short Skirts moet deze avond niet meer kapot kunnen.

Zaterdag 16 januari Exit

EVERYBODY DANCE NOW

Niet zoveel zin in al die besnaarde instrumenten? Lieve gewoon alle remmen los en een avond lekker dansen? Dat kan natuurlijk ook! Eind 2009 is Watt gestart met deze hippe nieuwe dans avond voor hen die de Buurtsuper ontgroeid zijn. Voor een jaren '80/'90 feestje is de Kruiskade the place to be!

Zaterdag 16 januari Watt

FLUXUS IN HOLLAND

In samenwerking met XX multiple galerie organiseert Worm een weekend vol Fluxus, een kunststroming die ontstaan is in de jaren '60 en gericht is op het samenbrengen van kunst en het dagelijks leven. Met op zaterdag een live programma vol muziek, film en performance in Worm en zondag een gratis toegankelijke tentoonstelling genaamd Flexus in Holland in de XX multiple galerie.

Zaterdag 16 januari Worm en zondag 17 januari XX multiple galerie

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam