Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Rats On Rafts brengt vinylsingle uit

De tofste waveband van Rotterdam, Rats On Rafts, brengt binenkort een vinylsingle met de titel 'The Moneyman' uit. The Moneyman is een klassieker van de band KIEM. De zanger/synthesist van KIEM heeft op verzoek van Rats On Rafts deze song geproduceerd. Het resultaat mag er zijn, hebben wij vernomen! Op 20 augustus is de band te horen in het Radio Rijnmondprogramma 'Live uit Lloyd'

 

De Nieuwe Oogst zoekt Rotterdams talent

In Dado vindt op 20 augustus de kickoff plaats van Harvest Music. Dit is het zangtraject van De Nieuwe Oogst. Op deze avond presenteren acht zangtalenten zich aan het publiek. Muzikale talenten in de leeftijd 16 t/m 27 jaar kunnen zich inschrijven voor deze bijzondere avond via de site www.nieuwe-oogst.com.


 
Mike Redman wint filmprijs in Amerika

Mike Redman is in Rotterdam al een gevestigde naam. Je kunt hem kennen van Redrum Recordz of Deformer. Nu gooit Mike ook hoge ogen als regisseur. In New York mocht hij op het NY International Independent Film Festival een award in ontvangst nemen voor beste regisseur voor de documentaire 'Anagram'. Het is niet de eerste film waarbij Mike Redman betrokken is. Zo heeft hij ook de film 'Walkmen' over de Rotterdamse hiphopgeschiedenis en de documentaire 'Nighttown' geregisseerd.

 


Twisted Folk van start

In Rotterdam gaat volgende week de eerste editie van Twisted Folk van start. In verschillende sfeervolle cafés kan het publiek gaan genieten van "folk met een punkgedachte". Van 12 t/m 15 augustus zijn onder andere The Weak and the Strong, Johnny E. Johnson, jd Meatyard en Selma Peelen te zien.

 

Onjuiste berichtgeving over Off Corso

De laatste tijd duiken er berichten op dat Off Corso voorgoed haar deuren zou sluiten. Volgens Off Corso is deze berichtgeving onjuist! De club heeft juist een nieuw programma voor het komende seizoen neergezet. Off Corso is vanaf 1 september gewoon open voor het Rotterdamse publiek.

 

Voorproefje tweede album van The Bluefish Brothers

De band Bluefish Brothers zijn druk bezig met hun tweede album. Inmiddels is de band met de komst van bassist Boris Oud uitgegroeid tot een viermansformatie. een voorproefje van het album, de song 'Good Thing' is te horen via: soundcloud.com/bluefishbrothers/good-thing

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam