Een geslaagde zondagavond in de WATT met We Rock Like Girls Don't, Deviation en Attack! Attack! Een geslaagde zondagavond in de WATT met We Rock Like Girls Don't, Deviation en Attack! Attack!

Gewaardeerde bandjes met veel energie

, Tekst: Willemijn de Koning, Foto's: Marcel van Leeuwen

Een geslaagde zondagavond in de WATT met We Rock Like Girls Don't, Deviation en Attack! Attack!

Gewaardeerde bandjes met veel energie

Tekst: Willemijn de Koning, Foto's: Marcel van Leeuwen ,

Met een leuk voorprogramma maakte Attack! Attack! het helemaal goed dat ze ons vorige keer in de kou hebben laten staan. We moesten er even op wachten, maar alsnog hebben ze een mooi showtje weggegeven.

Gewaardeerde bandjes met veel energie

Niet alleen Attack! Attack! liet behoorlijk lang op zich wachten nadat ze op 21 juni een optreden gecancelled hadden; terwijl de zaal rond zeven uur al voor de helft gevuld was, begon Deviation pas om acht uur. De zaal was nog steeds half gevuld maar het publiek had genoeg energie voor een volle zaal. Die gebruikte Deviation goed en ze zetten een leuk poprock nummertje in. Voor iedereen die toch niet zo heel erg van punk of rock houdt, was dit een prima bandje. Ook de bandleden deden het erg leuk op het podium.  

Na een half uurtje mochten we weer wachten, maar nu op We Rock Like Girls Dont. Dit was totaal anders dan Deviation; als je hier niet was gekomen als punk/rockliefhebber, was dit het moment om even een drankje te halen. Dit Belgische duo deed het prima, maar de stijl was misschien niet geschikt voor de gehele zaal. Toch waren ze met titels als ‘I Just Wanna Stick My Head in the Bass Drum’ interessant genoeg om naar te blijven kijken.

Dan, eindelijk: Attack! Attack!. De naam zegt het al: Ze kwamen binnen vallen en gingen meteen los. Met deze band was het poprockgehalte van de Deviation weer terug en de zaal ging helemaal los. Dat kon ook niet anders; de heren van Attack! Attack! namen heel het podium in beslag en headbangden zelfs op hetzelfde ritme. Het wordt al meer gezegd; maar dit wordt zeker een grote band. Ze hebben in ieder geval al aardig wat fans!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam