Tips van de week Tips van de week

Redactie 3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

Redactie 3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

Redactie 3voor12 Rotterdam beveelt aan

DON’T FORGET GAZA (met Manu, Duvel Duvel, Typhoon en Winne)

Rapper Manu organiseert met Zakarija Messari het benefietconcert Don’t forget Gaza. Het doel is om zoveel mogelijk aandacht te schenken aan de humanitaire ramp in Gaza.  De volledige deuromzet zal worden gedoneerd aan The Free Gaza Movement. Typhoon, Blaxtar, Duvel Duvel, Winne, Zo Moeilijk, Mo & Brakko, GMB, Concrete, Zwarte schapen, 079 en Rosa Anna verlenen hun medewerking aan deze avond. Zie ook: http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/41962629
Donderdag 14 mei, WATT

THAT BAND FROM HOLLAND (cd release)

De lezers zijn de afgelopen tijd op de hoogte gebleven van de belevenissen van That band from Holland ‘on the road’. Donderdag 14 mei wordt het debuutalbum van deze indiefolkband  gepresenteerd. That band from Holland maakt muziek waarbij je een glimlach niet kan onderdrukken en waarvan je spontaan vrolijk wordt. De band maakt gebruik van traditionele instrumenten, maar experimenteert ook met lang vergeten exemplaren.
Donderdag 14 mei De Unie

4 JAAR 3VOOR12 ROTTERDAM

Maar liefst 14 Rotterdamse acts zijn bereid gevonden om deze verjaardag tot een onvergetelijk feest te maken. In het theater en de basement treden de volgende Rotterdamse helden aan: Singer/songwriter René van Lien (ex-Feverdream), éénmans drum-freakshow Yobkiss, electropoppers Tokyo-a-gogo, winnaars van de 3VOOR12-bandverkiezing Young & Desperate, allgirl-hardrockers Queenbee, groovy metalboys Deliberate Jeopardization, Nederdiscosensatie King Kong Klub en last but not least, Schiedams trots Vegas for Millions' aller-allerlaatste optreden!
Alsof dat niet genoeg is raast het feest nog tot de vroege uurtjes door met een hele bak DJ-talent; met namen als Ludwig Von, The Shenanigans, Hugo & George, Azzizi, Pamb & Harsh en Thrasher kan het eigenlijk al niet meer stuk! Hadden we al gezegd dat al dit moois natuurlijk weer helemaal gratis en bovendien voor niks is? Zorg dat je erbij bent, dit mag je niet missen!!
Vrijdag 15 mei WATT

FINALE VOORRONDE ROTTEPOP

Zaterdag 16 mei zullen Offhanded, Tripper, Toffe Haan en No Comment onderling strijden in de finale van de voorronde van Rottepop. Eén van deze bands zal dus daadwerkelijk op het festival te zien zijn. Als kers op de taart zal Van Velzen (headliner van Rotterpop) een optreden geven.
Zaterdag 16 mei De Rotonde (Berkel en Rodenrijs)

THE SACRED SAILORS

The Sacred Sailors zijn afkomstig uit Zweden en bestaan al sinds 2001. De band maakt catchy rocksongs en heeft goed naar bands uit de jaren ’60 en ’70 geluisterd. Resultaat zijn songs waar het publiek fijn op kan rond stuiteren.
Zondag 17 mei Exit

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam