Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

, Redactie 3voor12Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Met je hoofd op een cd-hoes van St. Polaroid!

Singer/songwriter St. Polaroid heeft dit jaar met de Grote prijs van Zuid-Holland de 1e prijs en de publieksprijs in de wacht gesleept. Dit heeft hem zo blij gemaakt dat hij spontaan een aantal nieuwe liedjes heeft geschreven. Komende maanden duikt hij de studio in om een nieuwe EP op te nemen genaamd: “Most people are other people”. Uiteraard wordt er alweer zorgvuldig aandacht besteed aan het artwork. En hierbij is jouw hulp is hard nodig!
Heb jij altijd al een keer met je hoofd op een cd-hoes willen staan? Zodat je thuis kan zeggen;  hé!  kijk eens wat leuk..Mail dan een pasfotoachtige foto met je naam naar saintpolaroid@gmail.com
en wie weet zie jij jezelf terug op de hoes!

Inschrijvings periode Zomerterras nog maar kort!

Je kunt niet zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben, nog tot 17 juni heb je de tijd om je in te schrijven voor de één van de drie concoursen, jazz, pop en wereldmuziek, van het Zomerterras. Bij elk concours is er een hoofdprijs van €1500,- te winnen. Bij de semi-finales wordt er een onkostenvergoeding betaald van €100,- per band/act, bij de finales is dit niet het geval.

Camping Rotterdam zoekt Bommetjes.

We geven toe, niet het meest muzikale nieuws, maar wel erg leuk. Had je altijd al het grootste en mooiste bommetje van het zwembad op de Camping in Frankrijk? Dan heb je nu de kans om je te bewijzen tijdens het enige echte Rotterdams Kampioenschap Bommetje! De wedstrijd vindt plaats in het nabij gelegen Zwembad Overschie op zaterdag 18 juli . Kosteloos inschrijven kan via het formulier op de site van Camping Rotterdam.

Website "Welkom op de Zaak" online!

De Zaak is de studio van Tommy, Poebz, El Stylo en Tim Beumers. Mensen denken dat we een label zijn, maar wij geloven niet meer in labels, dat is zo 2005.
Mensen denken dat we rappers zijn, maar dat is slechts parttime. Wat zijn we dan wel? In onze ogen zijn we een verzameling mensen met een mening en een voorkeur en die kan je onder andere vinden op onze website.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam