Face Tomorrow op Metropolis Face Tomorrow op Metropolis

Rotterdamse rockers werken zich ondanks de hitte in het zweet

, Tekst: Linda Wimmenhove Foto's: Marcel van Leeuwen, Keesjan Kolb & Patricia de Jong

Face Tomorrow op Metropolis

Rotterdamse rockers werken zich ondanks de hitte in het zweet

Tekst: Linda Wimmenhove Foto's: Marcel van Leeuwen, Keesjan Kolb & Patricia de Jong ,

De mannen van Face Tomorrow maakten het zich niet gemakkelijk op Metropolis. Ondanks de hitte werkten ze zich in het zweet. Dit dwong het respect af van het publiek.

Rotterdamse rockers werken zich ondanks de hitte in het zweet

Wie/wat/waar:
Face Tomorrow Workers Stage Metropolis

Goed:
Ondanks de hitte werken de mannen van Face Tomorrow zich keihard in het zweet en de bandleden benutten het podium optimaal. Het publiek luistert aandachtig en Face Tomorrow geeft een opzwepende show weg met krachtige, melodieuze rocksongs. Ik had de band eerder gezien in een akoestische set, waar de rustige nummers zoals “Overpowered” zeer geschikt voor zijn. De band op full speed aanschouwen is zeker de moeite waard.

Minder:
Face Tomorrow komt het best uit de verf bij de hardere uptempo songs. De langzamere nummers zorgen voor afwisseling, maar halen ook de vaart uit de set. Als je heel eerlijk bent, hoort deze band, die al flink wat jaren meedraait, niet op een festival met de slogan “New Music First” thuis. Ach, een kniesoor die daarop let.

Conclusie:
Face Tomorrow geeft alles gedurende de gespeelde set en het publiek weet dit te waarderen. Met name de uptempo songs komen live goed uit de verf.

Cijfer: 7,5

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam