Wie mag er dit jaar draaien op de Best Beatz X-Posure truck? Wie mag er dit jaar draaien op de Best Beatz X-Posure truck?

Popunie en Bootleg zijn op zoek naar regionaal talent voor de FFWD danceparade

, Redactie 3VOOR12Rotterdam,

Wie mag er dit jaar draaien op de Best Beatz X-Posure truck?

Popunie en Bootleg zijn op zoek naar regionaal talent voor de FFWD danceparade

Redactie 3VOOR12Rotterdam, ,

Op 9 augustus 2008 rijdt de stoet van de FFWD Dance Parade weer door de Rotterdamse binnenstad. Ieder jaar prijken op de ongeveer 40 trucks vele grote namen zoals Michel de Heij, Paul Elstak, Peter Gelderblom en Ferry Corsten. Naast al deze grootheden is er ook ruimte voor opkomende dj’s. In het kader daarvan organiseert de Popunie een competitie. Traditiegetrouw zal ook in het Bootleg DJ-cafe een contest plaatsvinden.

Popunie en Bootleg zijn op zoek naar regionaal talent voor de FFWD danceparade

Voor de elfde keer geeft de Popunie Zuid-Hollands dj talent de unieke kans om te draaien op de Best Beatz X-Posure truck. Van 1 maart tot 9 mei 2008 kunnen Zuid-Hollandse dj’s zich met een mixdemo, biografie en publiciteitsfoto inschrijven bij de Popunie. Het inschrijfformulier is te vinden op: www.bestbeatzxposure.com en www.myspace.com/bestbeatzxposure. De mixen worden beoordeeld door een deskundige jury. In juni wordt bekend gemaakt welke dj’s naast de winnaar van de Bootleg DJ Contest 2007 op de FFWD Dance Parade mogen draaien. Alle muziekgenres zijn toegestaan. Of er nu electro, techno, hiphop, dubstep, disco of rock gedraaid wordt iedere dj mag zich inschrijven. De winnaar van de Bootleg DJ cafe contest van 2007 is geworden:Delectric aka Tony Netten. Je kunt zijn winnende set beluisteren op:http://www.delectric.nl/ De DJ-contest van Bootleg waar je een plek kunt winnen op de danceparade van 2009 vindt plaats van af 3 oktober. Demo's sturen aan: Bootleg DJ Cafe Mauritsweg 33, 3012JT Rotterdam
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam