Win kaarten voor Electric Soft Parade, Feverdream en Amusement Parks On Fire Win kaarten voor Electric Soft Parade, Feverdream en Amusement Parks On Fire

3VOOR12 Rotterdam deelt uit

, Job den Dulk,

Win kaarten voor Electric Soft Parade, Feverdream en Amusement Parks On Fire

3VOOR12 Rotterdam deelt uit

Job den Dulk, ,

Gul als wij zijn, delen we weer een aantal kaartjes uit voor concerten komende tijd in Rotown en Waterfront. Lees snel verder wat je hiervoor moet doen!

3VOOR12 Rotterdam deelt uit

Aanstaande donderdag vindt het enige concert van Electric Soft Parade in Nederland plaats in Rotown. De band maakt zonnige popliedjes, met opmerkelijk melodieuze wendingen en spannende instrumentatie. Zelf noemen ze het Beatles met Keith Moon op drums en Thurston Moore op gitaar. En dan is het vrijdag 15 september tijd voor de Rotterdamse indieband Feverdream. Na wat strubbelingen met de cd, presenteren ze op deze avond eindelijk hun album You Are Happening in Waterfront. Voor deze avond mag 3VOOR12 Rotterdam 3x2 kaartjes weggeven! Op zaterdag 23 september speelt Amusement Parks On Fire In Rotown. Deze band stond vorig jaar ook al in Nighttown en is nu terug met een nieuwe plaat, waarbij de NME omschrijving van ‘psychedelische Foo Fighters’ nog duidelijk van toepassing is. Voor de beide Rotown avonden geven we 2x2 kaartjes weg, voor Waterfront 3x2. Wat te doen? Simpel, stuur zsm een mailtje met je volledige naam naar 3voor12rotterdam@gmail.com Natuurlijk o.v.v. het concert waar je heent wilt!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam