Lou Rhodes en Matthew Herbert zeggen UK Festival optreden af Lou Rhodes en Matthew Herbert zeggen UK Festival optreden af

Persoonlijke redenen gooien roet in het eten

, Job den Dulk,

Lou Rhodes en Matthew Herbert zeggen UK Festival optreden af

Persoonlijke redenen gooien roet in het eten

Job den Dulk, ,

Op het laatste moment werd er door de PR afdeling van Lantaren/Venster nog een persbericht verstuurd, dat vanmiddag bij de 3VOOR12 Rotterdam redactie binnendruppelde. Een beetje droevig worden we er wel van: twee hoofdpeilers van het festival hebben afgezegd. Lou Rhodes heeft griep en Matthew Herbert heeft om persoonlijke redenen afgezegd.

Persoonlijke redenen gooien roet in het eten

De tweede editie van het Europa Festival met United Kingdom in focus gaat vanavond van start en heeft twee zware tegenvallers nog voor het festival goed en wel van start is. Twee peilers van het festival hebben (om persoonlijke redenen) helaas moeten afhaken. Lou Rhodes is geveld door de griep en zal niet op vrijdag 8 en zaterdagavond 9 september een gratis concert in café Lantaren/Venster verzorgen. De plaats van Lou Rhodes zal worden ingenomen door voormalig sessiegitarist van Lamb: Oddur Runarsson. Zo lijkt onbedoeld een continuiteit zich aan te dienen. Een IJslander neemt de muzikale fakkel over en slaat zo een brug tussen de eerste en de tweede editie van het EuropaFestival. Lou Rhodes is nog wel te zien op 30 september, alleen hangt daar wel een prijskaartje van 17 euro aan. Ook een concert later in het festival zal tot grote spijt van de festival organisatie niet doorgaan: Matthew Herbert heeft helaas het concert op 27 september moeten afzeggen. Wij hopen later in het jaar alsnog Herbert in Lantaren/Venster te verwelkomen. Voor dit laatste concert zal geen vervangende act worden gezocht tijdens het festival.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam