Release Heartbreakers & Ass Shakers Part IV

zaterdag 30 jan. 2010

persbericht ,

Met gepaste trots presenteert de Popunie de nieuwe Heartbreakers & Ass Shakers cd, inmiddels al deel vier in de serie. We hebben op kantoor, thuis en in de auto uren aan muziek beluisterd om het beste en meest interessante boven water te krijgen uit ons grote bestand van ruim 2000 acts. De stijldiversiteit is enorm, met artiesten uit totaal verschillende genres die gezamenlijk een goede dwarsdoorsnede uit de Zuid-Hollandse popmuziek vormen.

zaterdag 30 jan. 2010

Met gepaste trots presenteert de Popunie de nieuwe Heartbreakers & Ass Shakers cd, inmiddels al deel vier in de serie. We hebben op kantoor, thuis en in de auto uren aan muziek beluisterd om het beste en meest interessante boven water te krijgen uit ons grote bestand van ruim 2000 acts. De stijldiversiteit is enorm, met artiesten uit totaal verschillende genres die gezamenlijk een goede dwarsdoorsnede uit de Zuid-Hollandse popmuziek vormen. Een jaar lang zetten we deze parels in de schijnwerpers. Allereerst krijgt de Nederlandse popindustrie tijdens het Noorderslag festival een exemplaar met al deze potentiële toppers in hun goody-bag en vervolgens is er de release party in Watt. Het gehele jaar zijn de 37 Heartbreakers & Ass Shakers door iedereen te volgen en te beluisteren op de speciale website van dit project; www.hb-as.nl

 

De bands die op Heartbreakers & Ass Shakers Part IV staan, zijn:

Accelerators, Alice Hunter, Bombay Show Pig, Convoi Exceptional, Cooper, Corbelijn, Dennis Kolen, Deze, Double G, Elle Bandita, Half Way Station, Hausmagger, Kara Dara, L4, Lady K-Wida, Maghreb Mania, Markowski, Mischu Laikah, Ntjamrosie, Okay Chris, Piaz, P-mode, Skipper, So What , St. Polaroid, Statik Sky, Templo Diez, The Death Letters, The Fifth, The Flying Tygers, The Loo, The Mirror Conspiracy, The New Earth Group, The Polar Exploration Ship, The Satellite Clash, Unknowneye, You re the crowd.

 

Release Party

Het verschijnen van deze cd gaat natuurlijk gevierd worden! Op zaterdag 30 Januari 2010 vindt de Heartbreakers & Ass Shakers Part IV Release Party plaats in Watt te Rotterdam. In zowel de basement als het café treedt een aantal van de bands live op. De acts die op het programma staan:

Bombay Show Pig (alternative/noise/rock)

Cooper (punkrock)

Convoi Exceptional (rock & roll op trommels)
Dennis Kolen & band (alternatieve pop)

Deze (Nederlandstalige psychedelische 60’s pop)

Hausmagger (recht toe recht aan Nederlandse surfproza)

So What (pop/rock)

You re the crowd. (post indierock)

 

Release Party Heartbreakers & Ass Shakers Part IV

Zaterdag 30 januari 2010

Deur open: 19.00 uur
Entree: € 5,- (excl. servicekosten)

Actie: De eerste 50 bezoekers ontvangen gratis de Heartbreakers & Ass Shakers cd!

Watt, West-Kruiskade 26-28, Rotterdam