The Circumstances a.s. zaterdag in Bibelot

& 's middags om 15:30 een akoustische set

persbericht ,

Na een relatief rustige periode voor The Circumstances gaan we nu weer voortvarend door! De afgelopen tijd zijn we de Marmalade Studio in Delft ingedoken. De opnames zijn nog niet afgerond, maar de vooruitzichten zijn zeer hoopgevend. Aanstaande zaterdag 12 september spelen wij in onze hometown Dordrecht in Bibelot in het voorprogramma van de Schotse band ‘The 1990’s’. De deuren gaan open om 20:00 en de toegang is gratis!

& 's middags om 15:30 een akoustische set

Na een relatief rustige periode voor The Circumstances gaan we nu weer voortvarend door! De afgelopen tijd zijn we de Marmalade Studio in Delft ingedoken. De opnames zijn nog niet afgerond, maar de vooruitzichten zijn zeer hoopgevend.

Aanstaande zaterdag 12 september spelen wij in onze hometown Dordrecht in Bibelot in het voorprogramma van de Schotse band ‘The 1990’s’. De deuren gaan open om 20:00 en de toegang is gratis!

Er is dus geen enkel excuus om niet op te komen dagen komende zaterdag. We hopen jullie allemaal te zien in een volgepakt Bibelot!

Groeten,

The Circumstances

P.S.: Voor diegenen die ’s avonds verhinderd zijn spelen we ’s middags om 15:30 een akoustische set in Bibelot, waarvoor wederom geen entree wordt geheven.