Rhiant en Dock-3

stimuleren jeugd

persbericht ,

Woningcorporatie Rhiant heeft dinsdag 1 september jl. een sponsorcontract met jongerencentrum Dock-3 getekend. Directeur van Rhiant de heer C.J. Oostindie vind het van maatschappelijk belang dat de jongeren van H.I.Ambacht een plek hebben om elkaar te ontmoeten. Rhiant wil hier graag aan mee werken en sponsort de komende drie jaar, elk jaar duizend euro.

stimuleren jeugd

Rhiant en Dock-3 stimuleren jeugd

 

Woningcorporatie Rhiant heeft dinsdag 1 september jl. een sponsorcontract met jongerencentrum Dock-3 getekend. Directeur van Rhiant de heer C.J. Oostindie vind het van maatschappelijk belang dat de jongeren van H.I.Ambacht een plek hebben om elkaar te  ontmoeten. Rhiant wil hier graag aan mee werken en sponsort de komende drie jaar, elk jaar duizend euro.

 

De sponsoring is in gang gezet door vrijwilliger Roland de Groot, die de techniek regelt in het jongerencentrum. Het geld zal dan ook vooral worden besteed aan het opknappen en verbeteren van het pand en de techniek.

Het sponsorcontract is op een feestelijke manier ondertekend in het bijzijn van medewerkers en jongeren in jongerencentrum Dock-03.