Tropical Beachparty in de Beuk.

Zaterdag 24 januari

persbericht ,

Het is de bedoeling dat men zich in het niet altijd even zonnige Nederland een avond op een zonnig warm tropisch strand waant. Als je je ogen sluit heb je het idee dat je op Aruba bent; het is heerlijk warm, je voelt het zand tussen je tenen en je hoort de zwoele klanken van Reggae, Ska en andere zomerse muziek zoals West coast hiphop en lounge.

Zaterdag 24 januari

Ondanks het koude en wisselvallige weer van afgelopen weken maakt De Beuk er wederom een zonnige boel van met haar Beachparty.

 

Het concept van de Tropical Beachparty is bij veel mensen al bekend maar we zullen het nog even uitleggen.

 

Het is de bedoeling dat men zich in het niet altijd even zonnige Nederland een avond op een zonnig warm tropisch strand waant. Als je je ogen sluit heb je het idee dat je op Aruba bent; het is heerlijk warm, je voelt het zand tussen je tenen en je hoort de zwoele klanken van Reggae, Ska en andere zomerse muziek zoals West coast hiphop en lounge. Als je dan je ogen opent denk je waarschijnlijk nog steeds dat je ergens in de Cariben zit; om je heen zie je mensen in zomerse kleding, strand attributen en een bar van een strandtent waar ze overheerlijke cocktails verkopen die je rustig in het zand kunt nuttigen.

 

Kortom een feest met als hoofdingrediënten gezelligheid, lekkere drankjes, vrolijke muziek en 4 kuub (!) zand, een avond die je niet mag missen.

 

De entree van de avond bedraagt 3 euro en 2 euro voor leden.

De Beuk gaat om 21:30 uur open.

 

 

Kijk voor meer info over De beuk op www.beukonline.nl

 

verwacht in De Beuk:

31 Jan - Mucho Maestro & Burning Sensation

7 Feb - DJ's: Okkie & J-ru

21 Feb - Bokko

28 Feb - My Own Army

14 Maart - Soulpunkers

11 April - Bluefish & Speakerpunch

 

De Beuk is gevestigd aan de 1e Barendrechtseweg 53-55 te Barendrecht.

De Beuk is toegankelijk voor jongeren vanaf 16 jaar, bij twijfel wordt er om legitimatie gevraagd.

Kijk meer info over De Beuk en haar activiteiten op www.beukonline.nl