Rhythm School organiseert Afrikaanse Percussie Workshop

voor beginners

persbericht ,

Voor wie ? De workshop is bedoeld voor diegene die geïnteresseerd zijn in trommels uit Afrika en het leuk vinden zelf eens een trommel te bespelen.
Een muzikale achtergrond is geen vereiste.

De lessen worden gegeven in groepsverband. Samenspel is van essentieel belang bij het maken van muziek.

voor beginners

Voor wie ? De workshop is bedoeld voor diegene die geïnteresseerd zijn in trommels uit Afrika en het leuk vinden zelf eens een trommel te bespelen.
Een muzikale achtergrond is geen vereiste.

De lessen worden gegeven in groepsverband. Samenspel is van essentieel belang bij het maken van muziek. Doormiddel van voor- en naspelen worden diverse Afrikaanse ritmen behandeld op verschillende instrumenten.
Een veelheid aan trommels en klankinstrumenten zal worden gebruikt, zoals de djembe, dundunba, kenken en yabara. Deze instrumenten zijn in de les aanwezig. Ook zal er een eenvoudig notatie systeem gebruikt worden.
De workshop bestaat uit 10 lessen van 1 uur.

Deze workshop wordt iedere woensdagavond vanaf 28 januari 2009 in Wielwijk te Dordrecht gegeven. De lestijd is van 21:00 tot 22:00.
De kosten van deze workshop zijn 86,00 euro voor 10 lessen. Na deze 10 lessen is er mogelijkheid om een vervolg cursus te doen en uiteindelijk bij de gevorderde groepen terecht te komen. Ook wordt er dan ingegaan op Braziliaans slagwerk.

De lessen worden georganiseerd door The Rhythm School. Al meer dan 12 jaar de slagwerkschool in Dordrecht onderleiding van gediplomeerd slagwerker Timothy van der Holst.

Interesse ? Kom dan 16 januari naar de Popcentrale voor een speciale Afrikaanse percussie avond georganiseerd door The Rhythm School. Op deze avonden zullen verschillende groepen een optreden verzorgen. Verder zullen er korte workshops gegeven worden op djembe en een speciale afrikaanse dansworkshop. Aanvang 20:30.

Voor meer informatie of inschrijven voor de cursus kunt u contact opnemen met :

THE RHYTHM SCHOOL
TEL 06 23607569
www.rhythmschool.nl
info@rhythmschool.nl