Club Rainbow

dansbare wereldmuziek

persbericht ,

De latinformatie Sol y Luna, onder leiding van Indra van Hal, heeft een heel eigen stijl ontwikkeld in de 15 jaar dat ze bestaat. Subtiel, poëtisch en authentiek. Een betoverend viool- en gitaarspel en hartverwarmende zangstemmen maken Sol y Luna tot een uniek afgestemd ensemble.

dansbare wereldmuziek

Zaterdag 31 januari Jazzpodium DJS Grotekerksplein 1 Dordrecht

De latinformatie Sol y Luna,  onder leiding van Indra van Hal, heeft een heel eigen stijl ontwikkeld in de 15 jaar dat ze bestaat. Subtiel, poëtisch en authentiek. Een betoverend viool- en gitaarspel en hartverwarmende zangstemmen maken Sol y Luna tot een uniek afgestemd ensemble.

Sol y Luna heeft een uitgebreid repertoire van de meest gevarieerde melodieën uit Zuid-Amerika, Spanje en Mexico. Uiteraard alle bekende nummers, maar ook onbekend.

Zo brengt Indra romantische bolero's met gevoel en opzwepende rumba's met een sprankelende overgave. El Amor, la Passion y Alegria!
Muziek om bij weg te zwijmelen, om op te dansen of gewoon van te genieten. Sol y Luna neemt je mee op reis in de wereld van de muziek. Info :www.triosolyluna.com

Aanvang 22.00 Entree: € 8,-/ CJP/Studentenpas/Pas 65: € 6,-

Info: Rainbow Productions tel.078-6484562

www.jazzpodiumdjs.nl