Marike Jager in Bibelot: 2 kaarten te winnen!!

persbericht ,

Wij mogen twee kaarten weggeven voor het optreden van Marike Jager in Bibelot. Stuur een mail naar de redactie en geef aan waarom juist jij deze kaartjes moet winnen en misschien sta jij 13 maart wel in Bibelot!

Op vrijdag 13 maart brengt singer/ songwriter Marike Jager haar, in oktober uitgekomen, album ‘Celia Trigger’ ten gehore in poppodium Bibelot. Voor dit album liet Marike zich inspireren door een foto van een 87-jarige vrouw uit Alabama. Zij is stervende en wil terug naar haar geboorteplaats. Een passerende fotograaf biedt haar een lift aan, maar de vrouw vertrouwt hem voor geen cent. De hele rit zit ze op de achterbank met een pistool op schoot. De foto illustreert een leven vol angst en wantrouwen.

 

Marike gaf de vrouw op de foto de naam 'Celia Trigger' en schreef haar nieuwe album, de verrassende opvolger van haar debuut ‘The Beauty Around’ uit 2006. "De foto laat een gevecht zien tussen verlangen en angst, een thema waar ik veel over schrijf. 'Celia' verlangt niet meer, haar 'gun' symboliseert haar eenzaamheid en wantrouwen." Marikes geslaagde debuutalbum ‘The Beauty Around’ kreeg veel aandacht in de media en oogstte overal lof en goede kritieken. Ook won ze er een Essent Award mee. Na een ijzersterk optreden op Lowlands maakt Marike zich op voor de volgende ronde. Samen met producer Joeri Saal (Paul Weller, Spinvis, Moke) bouwde ze aan een spannend en dynamisch album. Marike heeft duidelijk een enorme stap gezet en laat meer van zichzelf zien. Ze klinkt krachtig, maar ook melancholiek en haar positiviteit is voelbaar aanwezig. Haar nieuwe liedjes zijn volwassener en hebben aan zeggingskracht gewonnen.

 

Voordat Marike het podium betreedt, is het eerst de beurt aan multi-instrumentalist en songwriter Arthur Adam. De liedjes die hij maakt zijn intiem, breekbaar en blijven spannend. Met zijn weloverwogen akoestische popliedjes en energieke live- optredens won hij verschillende singer-songwriterconcoursen. Zijn album 'Shhh' geeft, hoe toepasselijk, stilte, ruimte en rust. Denk aan Damien Rice, Joni Mitchell en Sufjan Stevens.

 

Wij mogen twee kaarten weggeven voor het optreden van Marike Jager in Bibelot. Stuur een mail naar de redactie en geef aan waarom juist jij deze kaartjes moet winnen en misschien sta jij 13 maart wel in Bibelot!

 

Voor meer informatie over het optreden van Marike Jager : http://www.bibelot.net