Stem San Andreas

make de band of break the band

Vincent Quak, ,

Afgelopen zondag was San Andreas met een filmpje en een interview op MTV te vinden in het kader van een programma " Under Construction". Nu is het de bedoeling dat er daarna gestemd kan worden door mensen op San Andreas. Oftewel make de band of break the band. Dus help de gasten van San Andreas en klik op de volgende link en stem vervolgens MAKE:
http://www.mtv.nl/brandnew/vote.php

En nu we het toch over San Andreas hebben ze zijn op dit moment in Amerika op het welbekende South-by-southwest festival. Dus duim ook nog een beetje voor ze!

make de band of break the band

Afgelopen zondag was San Andreas met een filmpje en een interview op MTV te vinden in het kader van een programma " Under Construction". Nu is het de bedoeling dat er daarna gestemd kan worden door mensen op San Andreas. Oftewel make de band of break the band. Dus help de gasten van San Andreas en klik op de volgende link en stem vervolgens MAKE: http://www.mtv.nl/brandnew/vote.php En nu we het toch over San Andreas hebben ze zijn op dit moment in Amerika op het welbekende South-by-southwest festival. Dus duim ook nog een beetje voor ze!