Laat de Nederlandse popmuziek NIET aan een politieke dood sterven

Laat je stem gelden

"Voor het publiek is pop een van de belangrijkste vormen van cultuur, maar in de cultuurnota van de regering wordt slechts 0,35 % van het budget besteed aan de popsector."
Binnenkort wordt er door de Nederlandse politiek besloten over de toekomst van de Nederlandse popmuziek. Op MusicFromNL kun je tot en met 30 januari een online petitie tekenen om de tweede kamer op te roepen de initiatiefnota "Oorstrelend en hartveroverend" te steunen!

Laat je stem gelden

"Voor het publiek is pop een van de belangrijkste vormen van cultuur, maar in de cultuurnota van de regering wordt slechts 0,35 % van het budget besteed aan de popsector." Binnenkort wordt er door de Nederlandse politiek besloten over de toekomst van de Nederlandse popmuziek. Op MusicFromNL kun je tot en met 30 januari een online petitie tekenen om de tweede kamer op te roepen de initiatiefnota "Oorstrelend en hartveroverend" te steunen! Ik hoop dat je deze actie ook wilt steunen, dit is het moment om aandacht te vragen voor Nederlandse popmuziek. De actie en alle uitleg over de nota "oorstrelend en hartveroverend" is te vinden op: http://www.musicfrom.nl/popnaardetop/ Stem allen !