Gezocht :

Schrijvers; recensenten, interviewers, columnisten, fotografen en duizendpoten !

Margriet Schuring, ,

3VOOR12 is het online popmagazine van de VPRO dat zich de laatste jaren heeft uitgebreid met een aantal lokale edities. Sinds januari 2006 is 3VOOR12/Drechtsteden een feit. Een aantal enthousiaste vrijwilligers vormt de redactie en bericht, in tekst en beeld, over de popscene van Dordrecht en omstreken.

3voor12/Drechtsteden zoekt:
- Schrijvers; recensenten, interviewers, columnisten;
- Organisatoren; enthousiaste mensen die de coördinatie van 3voor12/Drechtsteden, de promotie of de redactie willen ondersteunen;
- Fotografen en mensen die in de toekomst met de audio/video kant aan de slag willen.

Schrijvers; recensenten, interviewers, columnisten, fotografen en duizendpoten !

3VOOR12 is het online popmagazine van de VPRO dat zich de laatste jaren heeft uitgebreid met een aantal lokale edities. Sinds januari 2006 is 3VOOR12/Drechtsteden een feit. Een aantal enthousiaste vrijwilligers vormt de redactie en bericht, in tekst en beeld, over de popscene van Dordrecht en omstreken. 3voor12/Drechtsteden zoekt: - Schrijvers; recensenten, interviewers, columnisten; - Organisatoren; enthousiaste mensen die de coördinatie van 3voor12/Drechtsteden, de promotie of de redactie willen ondersteunen; - Fotografen en mensen die in de toekomst met de audio/video kant aan de slag willen. Het gaat om vrijwilligerswerk. 3voor12/Drechtsteden biedt: - Gratis entree bij concerten/evenementen wanneer je als reporter op stap gaat; - De mogelijkheid je netwerk uit te breiden en ervaring op te doen als schrijver, organisator of fotograaf; - Een hele hoop gezelligheid! Reageren? Voor meer informatie of aanmelding, kun je contact opnemen met Gertjan van Zon via info@3voor12drechtsteden.nl.