Rotterdams pop-up poppodium viert tweejarig bestaan met jubileumeditie Rotterdams pop-up poppodium viert tweejarig bestaan met jubileumeditie

Win kaarten voor de jubileumeditie

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Rotterdams pop-up poppodium viert tweejarig bestaan met jubileumeditie

Win kaarten voor de jubileumeditie

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Elke editie van PopUp 010 vindt plaats op een andere locatie in Rotterdam, vaak een (nog) onbekende plek in een onverwacht, upcoming of onontdekt gebied in de stad. In het hart van het ontluikende Hoogkwartier (Rotterdam Centrum) bevindt zich Garage Rotterdam, een tentoonstellingsruimte gericht op hedendaagse kunst. Garage Rotterdam is gevestigd in een voormalige Volkswagengarage die in 1955 in naoorlogse wederopbouwarchitectuur is gebouwd, kenmerken voor de Hoogstraat en omgeving. In 2011 werd het industriële pand verbouwd tot tentoonstellingsruimte en sindsdien programmeert Garage Rotterdam er vier thematische tentoonstellingen per jaar. Vanaf 4 december is de tentoonstelling Hemelbestormers te zien. Op zaterdag 28 november is er een sneak preview tijdens het 2-jarig jubileum van PopUp 010.

Programma jubileumeditie
Jono McCleery is een Britse singer–songwriter die voor de liefde naar Rotterdam vertrok. McCleery wordt niet alleen vergeleken met Nick Drake, Radiohead en Massive Attack, hij werkte ook al samen met Fink, de legendarische Vashti Bunyan en hij zingt ook mee op de nieuwe plaat van Portico (net als de zanger van Atl-J en Jamie Woon). Zijn nieuwste album Pagodes kwam in oktober uit en is verbluffend van schoonheid: semi-akoestisch instrumentarium, subtiele beats, fenomenale stem.

The Me In You is een band uit Gent en maakt meerstemmige en melancholische (Bel)pop met invloeden uit de Britse folk en Amerikaanse slow-core. Denk aan: Novastar, Sparklehorse en Midlake.

Win kaarten

Wij mogen 2x2 kaarten weggeven voor deze jubileumeditie in Garage Rotterdam. Wat je daarvoor dient te doen? Gewoon een mailtje sturen naar info[a]3voor12rotterdam.nl Dit kan t/m donderdag 26 november. Winnaars worden per email geinformeerd. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam