3voor12 Rotterdam presenteert: Album van het jaar 3voor12 Rotterdam presenteert: Album van het jaar

, Redactie 3voor12 Rotterdam

3voor12 Rotterdam presenteert: Album van het jaar

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

De debuutalbums van De Dood en De Likt, Dodo van Half Way Station en La Chasse van The Bullfight. Het zijn willekeurig een aantal uitstekende albums die in 2015 zijn uitgebracht. Maar we willen nu al weten welk album zo’n blijvende indruk heeft gemaakt, dat we het er over 10 jaar nog steeds over hebben. Om dat te bepalen kiest 3voor12 Rotterdam het beste album van het jaar en dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we jullie hulp voor nodig!

Tot 29 november kan iedereen via Facebook of mail doorgeven welk album absoluut moet worden verkozen tot het beste album van het jaar 2015. We zullen de longlist publiceren en vervolgens beloven we uiteraard plechtig dat we kritisch naar jullie inzendingen gaan luisteren.

Vervolgens maken we op 4 december een shortlist bekend van 8 albums; zorgvuldig en volledig democratisch bepaald door de redactie van 3voor12 Rotterdam.

Vanaf 14 december mag het volk uiteindelijk beslissen: 8 albums worden gepresenteerd en via Twitter Battles, waarbij steeds twee albums elke dag tegen elkaar strijden, kan iedereen 24 uur lang stemmen op zijn favoriet. Uiteindelijk blijven er twee albums over die elkaar treffen in de finale op 21 december

Een dag later weten we dan welke artiest/band met zijn/haar album een jaar lang in het bezit is van de titel:

Album van het Jaar 2015

Geen enkele competitie kan zonder regels; hier zijn ze
- Artiest komt uit de regio
- Uitgebracht tussen 1-1-2015 en 15-11-11
- Geen verzamelalbum
- Geen EP
- Op een fysiek format uitgebracht (CD of LP)
- Het album moet door artiesten gemaakt zijn afkomstig uit de regio Rotterdam (van Hoek van Holland tot Gouda, van Bleiswijk tot Dordrecht)
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam