Ieder jaar kiezen we met 3voor12 een handvol kersvers talent voor rondreizend festival Popronde: twaalf namen die je móét checken. Dit zijn ze, de acts die komend jaar de 3voor12-podia op de Popronde zullen platspelen.

In dit artikel lees je over de vier Rotterdamse artiesten die geselecteerd zijn als 3voor12 Talent voor de Popronde van 2022. Het hele artikel lees je via de link 'Dit zijn de 3voor12-talenten voor Popronde 2022'

Bekijk de hele Popronde selectie hier + de data van een stad bij jou in de buurt

Luister hier de Popronde spotify-playlist

In 2021 waren Josimar Gomes, LE MOTAT, Philippine en Socks;SportsSocks de Rotterdamse 3voor12 Talenten bij de Popronde

Tekst gaat door onder de spotify-playlist

Philine

3voor12: 'Philippine Corporaal mag op herkansing: vorig jaar tourde ze al mee met de Popronde maar kon ze wegens een welbekende pandemie niet zoveel spelen. Nu heeft ze een paar letters uit haar artiestennaam gesloopt en mag ze alsnog. Ze hoort tot de generatie van Taylor Swift en Kacey Musgraves, die een countrysnik volledig vanzelfsprekend combineert met een modern, strak popgeluid.'  

Hier vind je meer live-beelden 

Sammie Sedano

Bij deze guy in de platenkast staat Outkast naast The Opposites, Frank Ocean naast Flinke Namen en Tame Impala naast Curtis Mayfield, en die diverse smaak hoor je ook in zijn eigen liedjes. Het is een soort indie-R&B-hiphop over jezelf verliezen in de nacht.

3voor12 Talenten bij de Popronde

Bij de Popronde is er in iedere stad een 3voor12 podium. Daarnaast kan je natuurlijk in het programma-boekje kijken waar het 3voor12 stempel bij staat. 

Bekijk de hele Popronde selectie hier