Na een lang traject van sound ontwikkeling brengt From//October volledig op eigen kunnen op 18 maart hun nieuwe single uit. Alles is opgenomen en geproduceerd in de slaapkamers van de jongens. Door de 'DIY' insteek heeft het precies de dromerige en eerlijke sound gekregen waar From//October voor staat.

Over het nummer

Carry Me, gaat over het verlangen naar een rustige plek om samen te kunnen zijn met degene van wie je houdt. Een plek waar alle kleine en mooie details van het leven om je heen meer opvallen. Eigenlijk is het best wel een romantisch liedje, maar met een maatschappelijke boodschap er in verwerkt. We denken soms van alles nodig te hebben om een mooi leven te leiden, maar in de basis is het vooral belangrijk om je goed te kunnen voelen en het fijn te hebben met de mensen om je heen. Dion: ''Misschien is het een beetje een romantiserend beeld van hoe het leven er aan toe gaat. Maar dat heeft iedereen soms ook een beetje nodig denk ik''.

Over de band

From//October is ontstaan in begin 2020 onder leiding van Dion Tiktak. Samen met producer//(bas)gitarist Lennard Steiginga maken ze een zachtmoedige mix van lofi en nostalgische, dromerige indie Pop. Live wordt de band versterkt door gitarist Erik-Jan Meerholz die er voor zorgt dat de band ook live hun gewenste sound behoudt.

Met een Doe-het-zelf aanpak worden de songs geschreven, opgenomen & gemixed in de slaapkamers. Er wordt geschreven over onderwerpen als: jeugherinneringen, dromen, vriendschappen & liefde. Dit gecombineerd met zachte vocalen maakt dat de sound een nostalgische sfeer krijgt die je terugbrengt naar je eigen herinneringen en ervaringen in het leven. Onderwerpen die voor ieder individu verschillende emoties opwekken.