Popronde Deventer op 28 september

Op zaterdag 28 september strijkt de Popronde voor de zevende keer in Deventer neer. Poppodium Burgerweeshuis heeft in samenwerking met de Deventer horecagelegenheden een mooi programma weten samen te stellen met maar liefst 34 optredens op verschillende locaties in de stad.

Door de gehele binnenstad zijn bands geprogrammeerd die volgend jaar zomaar eens doorgebroken kunnen zijn. Zo hebben in voorgaande jaren onder andere Chef’Special, Handsome Poets en De Staat in Deventer gespeeld.

Vele genres zijn vertegenwoordigd. Zo zullen de singer-songwriters Anny! en Ed optreden in Vrienden van Vroeger, heeft danscafe Persee de blues van MY BABY op het programma staan en ga je naar de Elegast voor dubstep en drum ’n bass van Mur Du Son en Dropmix.
Café de Heks is 3FM Serious Talent stage met de aanraders van de radiozender en De Hip is VPRO 3voor12 Hollandse Nieuwe podium, hier kun je de alternatieve beloftes van Nederland vinden. Als afsluiting is er de afterparty in het Burgerweeshuis met o.a. Seven League Beats (electronic).

De Popronde start dit jaar al ’s middags. Vanaf 14:30 zijn er al diverse previews te bekijken, Koning Willem, Praamstra en Starbucks stellen hun winkel beschikbaar voor akoestische previews van de Popronde bands.
Vanaf 17:00 uur start het reguliere programma in Persee.
 
Informatie en muziek van de bands en het complete programma van Popronde Deventer kun je hier vinden: http://www.popronde.nl/steden/Deventer/
 

Popronde sessies bij Deventer radio
In de week voorafgaand aan Popronde Deventer wordt er op Deventer Radio 94.4FM in de ontbijtshow en in de late middagshow aandacht besteed aan de Popronde, en de optredende artiesten, om alvast in de stemming te komen!
Daarnaast verzorgt Deventer Radio een special over Popronde Deventer. Tussen 17:00 uur en 20:00 uur zijn er live optredens van Popronde-artiesten, en je hoort alle informatie, ins en outs, tips, en natuurlijk muziek!
Stem je radio af op 94.4FM of ga naar www.deventerradio.nl

Lees ook het verslag van ons bezoek aan de popronde!