3voor12 Overijssel zoekt schrijftalent!

Heb jij een passie voor muziek èn schrijven?

door: redactie Enschede ,

3voor12 Overijssel kan niet zonder vrijwilligers. Zij zijn verantwoordelijk voor alles wat je hier ziet. We zijn op zoek naar divers schrijftalent om onze teams in Enschede, Deventer en Zwolle te versterken.

Het nieuwe seizoen is weer begonnen! Met een hoop concerten, festivals, releases en andere muzikale activiteiten in het verschiet, zijn wij op zoek naar divers schrijftalent om onze teams in Enschede, Deventer en Zwolle te versterken. 3voor12 Overijssel kan niet zonder vrijwilligers. Zij zijn verantwoordelijk voor alles wat je op de website voorbij ziet komen. Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe schrijvers en fotografen.

Als vrijwilliger bij 3voor12 Overijssel krijg je de mogelijkheid om recensies te maken van de mooiste concerten en festivals in de provincie. Daarnaast is er ruimte voor nieuwe projecten. Als schrijver kun je je richten op concert- en cd-recensies, interviews, reportages, nieuwsitems. We zijn dus op zoek naar muziekliefhebbers met een passie voor schrijven.

Misschien zijn wij dus wel op zoek naar jou! Heb je interesse? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar onze coördinator Anke op 3voor12overijssel@gmail.com. Tot snel!