Videoclip opnames de Reisgenoot op de Brink in Deventer

Figureer jij straks in een clip?

Redactie Deventer ,

Singer-songwriter Maarten ‘de Reisgenoot’ van Veen neemt op maandag 13 januari een videoclip op in het centrum van Deventer. De clip zal in februari op Youtube worden gepubliceerd ter promotie van zijn debuut EP die in diezelfde maand uitkomt. Voor de opnames worden nog figuranten gezocht.

Aanmelden videoclip opnames

Het lied waarover de clip gaat heet ‘Leuker Dan’; hiervan is al een voorproefje te vinden op de website van de Reisgenoot. De clip wordt opgenomen onder leiding van Isabelle Renate la Poutré, (die eerder videoclips maakte voor Deventerse artiesten zoals FATA en Lick), waarbij figuranten elk een stukje van het nummer zullen playbacken. Er zijn ongeveer dertig mensen nodig, als je interesse hebt kun je een mailtje sturen met een foto van jezelf naar: maartenvveen@gmail.com.

“Als je altijd al in een videoclip hebt willen zitten dan is dit je kans”, lacht Maarten. In de clip gaan zoveel mogelijk verschillende mensen een kort stukje meedoen. “Liefde is een thema waar iedereen mee in aanraking komt. Daarom lijkt het mij leuk om jong, oud, man, vrouw en mensen uit verschillende culturen erin voor te laten komen,” aldus Maarten van Veen.

EP Release

Tijdens de EP release in het Burgerweeshuis op 27 februari is de Reisgenoot niet de enige regionale artiest die met een vers album op de proppen komt. Ook Lise Low brengt dan haar EP uit.