Krystl: een leuk, lichtvoetig tussendoortje

Tekst: Tom Olsman ,

Net als vele andere artiesten is ook Krystl te zien op verschillende bevrijdingsfestivals. Haar eerste standplaats is Zwolle. Een redelijk aantal toeschouwers zich verzamelde op het grasveld voor het hoofdpodium in afwachting van haar optreden.

Tijdens het optreden zingt Krystl bijna al haar nummers van haar debuutalbum Rolling. Oogappeltjes die voorbij komen zijn toch nog wel haar singles Golden Days, Bottles en Fool for You. Een terugkerend thema in het optreden van de uit Santpoort afkomstige zangeres zijn stukgelopen relaties.

3FM Award winnaar voor beste nieuwkomer en Edison Award winnaar vertelt daarnaast op het podium dat ze druk bezig is met de opnames van haar tweede album. Helaas is de release datum nog onbekend.

Niet alleen haar singles worden door het publiek goed gewaardeerd. Ook brengt Krystl een geslaagde cover van het nummer Titanium van David Guetta feat. Sia ten gehore. Al met al geeft Krystl met haar covers en lichtvoetige muziek voor veel festivalbezoekers een mooie kans om even bij te komen van alle opgedane indrukken.