3voor12 Overijssel zoekt eindredacteur (M/V)

Zet jij de puntjes op de i?

Ben jij goed met spelling en grammatica en kun je goed overweg met teksten? Lees dan deze vacature even door. 3voor12 Overijssel is namelijk met spoed op zoek naar een eindredacteur.

3voor12 Overijssel werkt met een team vrijwilligers, verdeeld over drie redacties: Zwolle, Deventer en Enschede. Elke redactie wordt geleid door een coördinator en een eindredacteur. De coördinator zorgt dat de artikelen worden geschreven, foto’s worden gemaakt en de interviews worden gepland. De eindredacteur zorgt dat dit alles op de website terecht komt en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de artikelen.

Redactie Deventer is op dit moment met spoed op zoek naar een eindredacteur. Voor de binding kan het prettig  zijn als je in Deventer woont, maar dit is geen vereiste. Binnen de redactie wordt hoofdzakelijk per e-mail gecommuniceerd. Als eindredacteur ontvang je regelmatig artikelen. Dit komt neer op twee tot drie uur per week werk. Aangezien artikelen niet op een vaste dag binnenkomen, is enige flexibiliteit vereist.

Taken:
•    Redigeren van teksten (stijl, inhoud, grammatica, spelling, interpunctie, etc.);
•    Online zetten van artikelen (tekst en beeld) via het CMS;
•    Feedback leveren aan de schrijvers (advies, suggesties).

Profiel:
•    HBO-denkniveau;
•    Uitstekende taal- en schrijfvaardigheid;
•    Interesse in de (Overijsselse) popcultuur;
•    Flexibele inzetbaarheid.

3voor12 Overijssel biedt jou een plek midden in de Overijsselse popscene met de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen en/of uit te breiden. Daarnaast werk je samen met een team van enthousiaste vrijwilligers en kun je op een leuke manier ervaring op doen op het gebied van (pop)journalistiek.


Lijkt je dit wat? Stuur dan een e-mail met je motivatie naar 3v12overijssel@gmail.com.