Hooikoorts: Summer Square 2012

1 september 2012 - Hengelo

Deze zomer vind je verschillende festivals in de provincie. 3voor12 Overijssel heeft alle informatie voor je verzameld, zodat je weet wat er te zien en te doen is. Lees hier alles over Summer Square!

Summer Square, dit jaar vindt het alweer voor de 13e keer plaats. Vorig jaar ging het helaas niet door, dit jaar is het gratis festival terug. De bijdragen van 20 lokale bedrijven en ondernemers hebben ervoor gezorgd dat het dit jaar weer mogelijk is!

Het festival vindt plaats op het terrein van de Bataafse Kamp in Hengelo, begint om 12:00 uur en is gratis te bezoeken.

Dit jaar zijn er 2 podia met een diversiteit aan artiesten.
Op de Metropool Mainstage zal The Road Home aftrappen. De bands hierna zijn Birth of Joy, Chef’s Special, Salisbury (de winnaar van de Slag om Summer Square), Dreadnut Inc., School is Cool, Blaudzun, Miss Montreal, Jungle By Night en als afsluiting DJ Jean. Ook treedt de winnaar van Schoolslag hier op. Het andere podium is de Kickstart Stage. Hier trapt Burcak af, vindt Schoolslag plaats en zullen verder de Nieuwe Stempel, HT & Freeze, Flow&Co, DK en Geestverruimend optreden. De voetjes van de vloer doen is geen probleem. Dit kan bij Back To 90’s, Classic, Scherp en Solid Soundz. Staddichter John Heijmans is er ook bij op de Kickstart Stage.
 

Tijdschema

Meer informatie over Summer Square 2012 is te vinden op de website.