Muppetstuff blijft entertainen

Opzwepend enthousiasme in The Livingroom

Annika Vos ,

Muppetstuff timmert al ruim 20 jaar succesvol aan de weg. Door samenwerkingen met onder andere Rico en Typhoon, theatershows en festivals, staat de band garant voor groots plezier. Maar ook de kleine zalen en kroegen worden niet overgeslagen. Zo stonden de heren afgelopen weekend in The Livingroom, in thuisstad Zwolle.

Zodra de mannen van Muppetstuff hun eerste stap op het podium zetten, komt het publiek meer naar voren. Na een aantal minuten te hebben gesoundcheckt zijn ze er klaar voor. 'Wij zijn Muppetstuff!' schalt het door de zaal, gevolgd door het geluid van applaus van het publiek. Het geeft meteen aan hoe populair de heren in Zwolle zijn.

Dit enthousiasme zet zich voort gedurende het eerste nummer en daar voorbij. Een volgeladen The Livingroom zit, en staat, aandachtig te luisteren en met de muziek mee te bewegen. De mannen, met een geheel eigenzinnige wijze van muziek maken, lijken hiervan te genieten.

Muppetstuff blijft een band die erg goed een publiek weet te entertainen door, hoe ze zich zelf samenvatten, een mix van opzwepende en gevoelige folk, jazz, blues en hot club the France. De nummers zijn catchy en blijven in je hoofd hangen. Een band die je niet snel zal vergeten, maar vooral live uitblinkt in zijn aanstekelijkheid!