Een harde avond met veel gezelligheid in het café van Atak

Veel “gebrul” met Echoes From The Past, Item Nine en Pariah

Tekst: Bryan ter Heege / Foto's: Richelle Ijland. ,

Een lange, maar zeker geslaagde avond in het Atak cafe. Donderdag 3 februari kwamen Echoes From The Past, Item Nineven Pariah samen voor een avond met stevige metal.

Veel “gebrul” met Echoes From The Past, Item Nine en Pariah

Echoes From The Past mocht deze avond beginnen, maar helaas waren er nog niet veel bezoekers aanwezig. De band wist de zaal echter goed op te warmen, wat voornamelijk te danken was aan de uitstraling en performance van zanger Rick die het publiek goed wist te bespelen en ook niet bang was de zaal in te gaan.

Item Nine wist de inmiddels vol lopende zaal goed op gang te krijgen en verraste door nummers in verschillende stijlen te brengen. Ban keihard tot intiem.. deze heren weten er wel raad mee. Ook werd het jarige bandlid Oscar geheel in stijl nog toegezongen door de zanger van Echoes From The Past, wat het optreden nog wat extra's gaf.

Pariah mocht de avond afsluiten. Helaas was de planning al aardig uitgelopen en moesten de
heren spelen voor een inmiddels half lege zaal. Tot overmaat van ramp knapte al vrij snel
een snaar op de gitaar van leadgitarist Rens. De band trok zich hier echter niets van aan
en zette een goeie en strakke show neer. Je kon merken dat de muzikanten goed op elkaar waren ingespeeld en het was indrukwekkend om te zien hoeveel geluid de kleinste zanger van de avond kon produceren.

Het was uiteindelijk een lange, maar zeer geslaagde avond waarbij de bands zich van hun beste kant hebben laten zien.