NUNU presenteert HOUTEN PAAL 2010

Houten Paal is 1969 en 2010 tegelijk

Zondag 15 augustus is het precies eenenveertig jaar geleden dat het festival der festivals Woodstock plaats vond. Woodstock heeft model gestaan voor bijna alle grote popfestivals die we nu kennen. Van Pinkpop tot Lowlands, Werchter tot Parkpop; zonder Woodstock waren ze er niet geweest.

Houten Paal is 1969 en 2010 tegelijk

 
 
NUNU vindt dat veel huidige festivals wel erg groot, duur en commercieel zijn.
NUNU vindt het tijd voor een nieuw soort popfestival. Kleiner, gemoedelijker, goedkoper, leuker, eigenwijzer. NUNU wil een festival waarbij de Woodstock gedachte nooit ver weg is, maar waar het wel gewoon 2010 is. Een festival waar publiek muzikant kan zijn en muzikant publiek. Een festival voor jong, oud en alles er tussenin. Omdat zo’n festival niet bestaat, begint NUNU het zelf en noemt het HOUTEN PAAL (2010).
 
Op zondag 15 augustus om 14.00 uur begint de eerste editie van Houten Paal. NUNU is druk bezig geweest om de leukste bands uit te zoeken, Om maar eens wat te noemen… André Manuel als openingsact. Het Amsterdamse Nuff Said komt een potje rocken, Cool Genius laat o.a. vast wat nummers van de nieuwe plaat horen en Muppetstuff gooit alle remmen los. NUNU sluit af met Sven Hammond Soul, de op dit moment hipper dan hip band van Hammondbeest en opper Hagenees Sven Figee, met drumwonder Joost Kroon achter de trommels.
Op Houten Paal kunnen kinderen samen met echte popmuzikanten op het podium staan (wel even opgeven!).
 
 
Op Houten Paal staan de meest verrassende bands.
Houten Paal heeft meer dan acht podia.
Houten Paal heeft meer dan tien bands/acts.
Houten Paal is ook het podium voor de locale pophelden op.
Houten Paal kost maar één euro!
Houten Paal begint om 14.00 uur en duurt tot 23.00 uur.
Op Houten Paal is van alles te eten en drinken.
 
NUNU Raalterweg 22,7433 RA Schalkhaar (Averlo), telefoon: 0570 531426