Keiharde rock & roll, dope en tranen in Zwolse kerk

The Casings speelt in See Me Feel Me

Renske Spijker ,

Van 23 oktober t/m 1 november 2009 is 'See Me Feel Me' te zien in de St. Michaëlskerk te Zwolle. Vierentwintig jongeren spelen een voorstelling vol rock & roll over de opkomst en de ondergang van een idol. Over Jim, Jimmy, Janis, Jezus en Britney.

The Casings speelt in See Me Feel Me

Na twee auditierondes waar 80 jongeren uit heel Overijssel aan mee deden, zijn alle spelers van See Me Feel Me geselecteerd. Op dit moment stoomt regisseur Jeroen Kriek dit acteer- en zangtalent klaar voor 11 voorstellingen die van 23 oktober tot en met 1 november in de St. Michaëlskerk te Zwolle plaatsvinden. De Twentse pop-rock band The Casings, winnaar van de Overijsselse voorronde van Kunstbende 2009 en tweedeprijs winnaar bij de landelijke finale, speelt mee in deze theatervoorstelling vol keiharde rock & roll, dope en tranen! Over Jim, Jimmy, Janis, Jezus en Britney.

Kaarten reserveren: www.seemefeelme.nl

Een keer in de twee jaar produceert Jeugdtheater Overijssel een voorstelling op een bijzondere locatie in Overijssel. Dit jaar is het oog gevallen op de leegstaande St. Michaëlskerk in Zwolle. Jeugdtheater Overijssel is een samenwerkingsverband van alle Overijsselse jeugdtheaterscholen en wordt gecoördineerd door Kunst & Cultuur Overijssel.