Inschrijftermijn Oogst van Overijssel bijna verstreken

Vooral singer songwriter aanmeldingen zijn nog welkom!

Bert Bennink, ,

Overijsselse bands, acts en artiesten hebben nog een ruime week de tijd om zich aan te melden voor de popwedstrijd ‘Oogst van Overijssel’.
Ze kunnen zich voor de categorieën Pop/rock, Singer-songwriter, Hiphop en Dance aanmelden door voor 1 april een aanmeldformulier met demo of cd in te sturen.

Vooral singer songwriter aanmeldingen zijn nog welkom!

Na de sluitingsdatum beslist een selectiecommissie bestaande uit popprofessionals wie er dit jaar mee mogen doen aan de grootste talentenjacht van Overijssel. De deelnemers worden twee weken na de sluitingsdatum bekendgemaakt. De voorrondes en finales vinden plaats in verschillende zalen in Overijssel. De Oogst komt dit jaar naar de volgende steden: Vriezenveen, Almelo, Diepenheim, Kampen, Hardenberg, Steenwijk, Enschede, Deventer en Zwolle. In totaal zijn er 15 avonden gepland in de maand mei en het eerste weekend van juni. Aanmelden kan met het formulier op de website www.oogstvanoverijssel.nl. De Oogst van Overijssel wordt georganiseerd door Kunst & Cultuur Overijssel (KCO). De popprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel, het Fonds voor Podiumprogrammering en Marketing en Duvel Moortgat Bieren.