3voor12 Noord-Holland

GOSTO, Pocket Knife Army en HEBE bij 'Patat Met'

Concertreeks brengt sfeervolle electro en soul naar de Vorstin

Met haar unieke concept keert Patat Met aankomende vrijdag terug voor de maandelijkse avond in De Vorstin. Een patatje, biertje en een goede portie muziek, er lijkt geen betere manier om je weekend in te luiden. Op het affiche staan deze avond GOSTO, Pocket Knife Army en HEBE, drie nieuwe bands die volgens de organisatie op het punt staan door te breken. Een korte impressie van de muzikale agenda:

Memory Ivy is het langverwachte debuutalbum waarmee Roel 'Gosto' Vermeer, oftewel 'GOSTO' op 28 oktober menig hart sneller zal laten kloppen. Zijn muziek wordt beschreven als sfeervol, warm, en toch lichtvoetig. Het meeslepende geluid van Utrechts duo ‘Pocket Knife Army’ vult deze vrijdag de avond verder aan met bloedmooie elektronische indie waarbij je bij iedere onverwachte stilte wordt herinnerd aan de tederheid van de muziek. Tot slot brengt 'HEBE' de soul naar de Vorstin. Eerder dit jaar kwamen de singels 'Tell me', 'I Knew It from the Start' en 'Limits' uit, waarmee ze met haar eigenzinnige upbeat sound de contrasterende stijlen binnen haar muziek uiteenzet.

Wil jij hier bij zijn? Kijk hier voor meer info. En naast friet is er uiteraard ook gezorgd voor ijs en een drankje. Zo kan je je na je dagelijkse bezigheden zorgeloos naar de Vorstin begeven!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12