3voor12 Noord-Holland

Even voorstellen: Harmke Koning als nieuwe hoofdredacteur van 3voor12 NH

Harmke Koning neemt het stokje over van Karlijn Raaijmakers als hoofdredacteur van de lokale redactie

Met plezier kondigen we de nieuwe hoofdredacteur aan van 3voor12 Noord-Holland. Harmke is sinds mei 2022 actief als redacteur bij 3voor12 NH en is naast tal updates en concertverslagen voornamelijk bekend van Achter de schermen. In deze serie van thematische interviews gaat ze in gesprek met verschillende namen binnen de lokale muziekindustrie over onderwerpen als talentontwikkeling, vrijwilligers en DIY-concerten. Deze interviews blijven een maandelijkse toevoeging aan het platform. 

Als student Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen aan de UvA fietst Harmke heel Amsterdam af om haar favoriete bandjes te zien spelen, het liefst vanuit de moshpit. Haar schrijfdorst lest ze niet alleen met haar nieuwe rol als hoofdredacteur, maar ook binnen redacties als Amsterdam Journal of Social Sciences. Deze maand heeft Harmke de stap naar hoofdredacteur gezet, waarbij Karlijn Raaijmakers afscheid neemt van haar rol. Niet gevreesd, naast radiomaker bij NPO1 blijft Karlijn actief als redacteur.

Nu is het tijd om nieuw leven te blazen in dit mooie en diverse platform. Als hoofdredacteur is Harmke van plan meer ruimte te bieden aan informatieve achtergrondartikelen en eigen experimentele inbreng van redacteuren. Daarnaast fungeert ze als contactpersoon voor externe partijen en houdt ze overzicht over de kwaliteit van het platform. Op naar het volgende hoofdstuk voor 3voor12 NH, met veel mooie verhalen uit dit Noord-Hollandse muziekwalhalla. 


Nieuwtjes, even kletsen of kennismaken? Stuur een mailtje naar 3voor12noordholland@gmail.com

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12