3voor12 Noord-Holland

Haerlemsche Helden Festival in het Patronaat zorgt voor een avond vol talent

met onder andere Mantra, Radio Eliza, Baptist en Tony Clifton

Zaterdag 16 september brengt het Patronaat weer een programma vol met Haerlemsche Helden. De hele avond en nacht kunnen bezoekers talent aanschouwen die de stad trots maakt.

Wij bij 3voor12 Noord-Holland mogen naar buiten komen met de line-up en die is zeker de moeite waard. Een interessante mix van hip-hop, electronische muziek, pop, rock en grunge.

De jonge talenten van Coyote House openen de avond om 19:30 waarna we verder in de derde zaal van het Patronaat onder andere mogen genieten van The Irrational Library met hun eigenzinnige spoken word, MYCA, de americana van Maurice van Hoek en TV Wonder.

In de kleine zaal kunnen we net zo goed de hele avond vooraan blijven staan voor al het tofs. Alaska Pollock opent met hun alternatieve pop, Indietronica van Radio Eliza, Rob Acda Award winnaar Tony Clifton brengt een goede portie garage rock en Mantra heeft zich al goed bewezen als Haerlemsche Held en speelt de zaal vast en zeker plat. Rapcollectief Veld 23 sluit de kleine zaal af tussen 00:45 en 01:30.  

Na 01:00 is Haerlemsche Helden gratis toegankelijke en kan er in de derde zaal nog genoten worden van drie electronische acts. BaptistHytes en Precursor.

Kaarten 7,50 via de site van het Patronaat!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12