3voor12 Noord-Holland

LÖNA komt met sexy ode aan vrouwen

Een single om de koude wintermaanden mee door te komen

Vandaag, 11 december, komt LÖNA met een nieuwe, sexy single om de koude maanden mee door te komen. ‘Girl’ is een ode aan de vrouwenliefde. 

De tweelingzussen van het donkere synthpop duo LÖNA kiezen vaker voor teksten die opvallen en verhalen van maatschappelijke minorities vertellen. Zo sprak hun vorige single 'If I Could Do It Again' zich uit over slut-shaming wat opgepakt is door feministisch platform en podcast 'Damn Honey'. ‘Girl’, de single die vandaag uitgebracht wordt, gaat duidelijk over een vrouw die op een seksuele manier over een andere vrouw zingt. 

LÖNA staat voor de donkere, koude klanken die het duo als een rode draad weven in elke release. Hoewel de nieuwe single ‘Girl’ warme, sexy vibes heeft, blijven de synthesizers iets verkoelends toevoegen. Massive Attack en Portishead gebruiken vaak dezelfde combinatie en deze vergelijking is dan ook snel gemaakt. Met deze single is samengewerkt met de Zweedse masteraar Martin Ankelius. Hij heeft ook met artiesten gewerkt als Tove Lo en Icona Pop. ‘Girl’ is deel van een EP die in het voorjaar van 2021 uitgebracht gaat worden.

'Girl' van LÖNA is nu te beluisteren via deze link.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12