3voor12 Noord-Holland

De voorrondes van de Amsterdamse Popprijs komen eraan

30 bands strijden in september voor een plek in de finale

Nog even en dan gaat de competitie voor de Amsterdamse Popprijs weer van start. Alle vijf de voorrondes zijn in september en vinden plaats op verschillende locaties. In oktober zullen we na de twee halve finales weten, wie er in december in de finale zullen staan.

We hebben de voorrondes alvast voor je op een rijtje gezet:

Voorronde 1 is vrijdag 8 septbember in de Winston Kingdom. De zes deelnemende acts deze avond zijn Tape Toy, Burning Down The House, Out Of The Way, Sean Gascoigne, Cloudy Daze & Rodèlle.

Voorronde 2 is dinsdag 12 september in Desmet Studio's Amsterdam. Deze avond gaan Nemesis, Inbetween Colours, The Muff, Molino, Bank Twenty & BEAUX voor een plekje in de halve finale.

Voorronde 3 is woensdag 13 september in Q-Factory Amsterdam. HOLYMEN, Stakbabber, Room For Elephents, Maggie Brown, SayNo & Babooshka zijn deze ronde aan de beurt.

Voorronde 4 is vrijdag 15 september in de Sugarfactory. Deze avond zijn Kita Menari, We Are The Reason, Jackie Knows, The Rabbit Hole, Fablo en Dan Peter te horen.

Voorronde 5 is woensdag 20 september in Cinetol. De zes acts van de laatste voorronde van deze editie zijn Tiger Pilots, MORADO, Desi Ducrot, The Fiscus, TAKE NO PRISONERS en Kurt Rosa.

 

 

 

 

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12